NetFreak

Minden, ami net, blog, cloud, web2.0, egyebek. Újítások, új belépők, régi tündöklések, tesztek, lehúzások, és bármi, ami a világhálóról származik...

Címkék

bemutatkozás (1) bevezető (1) böngésző (3) codegen (1) design (2) dlna (2) építés (1) firefox (1) fun (2) google (1) intel atom (1) iphone (5) játék (1) linux (1) nas (9) net (2) netfreak (2) opera (1) raid (1) samba (2) sony (1) startup (2) szoftver (6) szünet (1) telepítés (3) terminál (2) ubuntu (5) ushare (1) vélemény (5) vicc (1) zotac (1) Címkefelhő

Browser-böngésző

gondolatok: startup: FourSquare

2010.05.17. 16:27 | Racsi | Szólj hozzá!

Megmondom őszintén, nem mászkáltam annyit az elmúlt egy hétben, amiből le tudnám szűrni, mennyire működik jól a FourSquare. De egyet megmondhatok. Ha valamilyen alkalmazás a közösség tudását használja fel (közösségi adatbázis, vagy minek lehet ezt nevezni?), óhatatlanuk kerülnek bele hülyeségek.
Vagy, ha egy alkalmazás gps-t használ, legyen lekorlátozva jelerősség alapján, hogy mit jelenít meg.

Nem tudom, a fenti két dologból melyik eredményezte, hogy Budapest közepére jelenítette meg Ferihegy 2-t, és egyáltalán miért, amikor az Infoparkban voltam? Érdekes kis bug... Ha ez így működik máshol is (amit mint mondtam, nem próbáltam még ki), akkor beletelik még egy kis időbe, mire használható lesz... Vagy mire kihalnak a hülyék, akik azzal szórakoznak, hogy idióta helyekre jelölik meg a helyeket, vagy mire kijavítják a hibáit az appnak.
 

Címkék: vélemény szoftver iphone startup

A bejegyzés trackback címe:

https://netfreak.blog.hu/api/trackback/id/tr942010488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása